Het IJzeren Bos is het dichtstbijzijnde natuurgebied.In het bos ligt een gezellig kofiehuis “het IJzeren Bos”

Loop het park af naar rechts, sla de eerste weg weer rechts af en u zit al in het bos. Wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie op het park.

 

 

 

 

Ook fietsen kunt u volop in de omgeving van het park. Niet alleen door het IJzeren Bos, maar ook in België en Duitsland. De knooppuntenroute, die door drie landen loopt, komt langs de ingang van het park. Voor fietsroutes en een knooppuntenkaart kunt u terecht bij de receptie op het park.

Voor een heerlijke boottocht kunt u terecht bij De Paep van Meinecom 11 in Maaseik (België). Dit is een unieke belevenis. U vaart in het gebied Maaseik-Kinrooi-Thorn over de Maas en over aangrenzende meren.

In de omgeving liggen meerdere (fiets)pontjes. In het nabijgelegen Berg aan de Maas steekt u met een pont, via de Maas, de grens over naar België. Ook tussen Ohé en Laak en Ophoven steekt u met de pont het water over. Bij Grevenbicht neemt u het veerpontje naar Rotem (Dilsen-Stokkem).

 

Resort Limburg beschikt over een prachtig en gastvrij Wellness Center gelegen bij het Zwemparadijs. In ons sfeervol ingericht Sauna Complex kunt u in een gezellige ambiance genieten van een Feng Shui Sauna, een Infrarood Sauna en Turks Stoombad.

Na het genot van een van deze sauna’s kunt u heerlijk ontspannen in de Zoutgrot, het Odorium en/of rustruimte.

U kunt bij ons ook heerlijk alléén en in alle rust genieten van onze Wellness, of samen met uw partner of vrienden.
Wij reserveren voor u exclusief de Wellness en het zwembad!

Maar ons Wellness Center biedt u nog veel meer! Als u toe bent aan een heerlijk moment voor uzelf bieden wij voor hem en haar een breed scala van ontspanningsmassages en uitgebreide wellness behandelingen verzorgd door Massagesalon Renate.

Van een ontspannende lichaamsmassage tot zeer luxe wellness massage. Ook kunt u uw huid een frisse opkikker geven. Bijvoorbeeld door een diep reinigende Body Scub met Sea Salt & Oil, een Herbal Scrub, een Body Wrap waarbij rijke voedende crèmes worden gebruikt, of geniet van heerlijk ontspannende gezichtsverzorging, -maskers en – massages.

Pure weldaad voor uw lichaam en geest. Even lekker weg van alles.

Ook voor een heerlijke gezichtsbehandeling of het verzorgen van uw lichaam kunt u bij ons terecht. Van een basis tot een zeer luxe behandeling. Van diepe reiniging tot milde of intensieve verzorging.

Het Wellness Center beschikt over Solaria met snelbruiners.

De openingstijden van het Wellness Center zijn:

Maandag 10.00 – 20.00 uur
Dinsdag 11.00 – 20.00 uur
Woensdag 09.30 – 20.00 uur
Donderdag 11.00 – 20.00 uur
Vrijdag 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag 11.00 – 20.00 uur
Zondag 11.00 – 18.00 uur

En in de omgeving zijn talloze andere sauna’s en wellness centra zoals Dennenmarken Sauna & Beauty, Thermaalbad Arcen, Thermen Born, Goos Sauna World en Thermen 2000.